Hayat Sevince Güzel'de Zarife ve Savaş yakınlaştı

Hayat Sevince Güzel’de Zarife ile Savaş arasında yaşanan yakınlaşma izleyicileri mest etti. Uzun dönemdir bu iki karakter arasındaki samimiyeti bekleyen hayranlar bu bölümü sosyal medyada çok tartıştı ve tam not verdi.

Yaz sezonun en çok izlenen dizilerinden birisi olan ve aldığı büyük beğeni ile damgasını çoktan vuran Hayat Sevince Güzel’de yaşanan duygusal anlar izleyicileri mest etti. Sosyal medyada bir anda en çok konuşulanlar arasında giren FOX Tv’nin sevilen dizisi bu akşamda en çok izlenen program oldu. Savaş ile Zarife arasında yaşanan yakınlaşma da duygusal anlar yaşattı. Hayat Sevince Güzel 12. fragmanı haberimizde. 

Zarife’ye karşı lades oyununu kazanan Savaş, Zarife’nin yanağına küçük bir öpücük kondurur. Bu yakınlaşmaya şahit olan Salih oldukça öfkelenir. Savaş ve Zarife’yle sert bir konuşma yapar. İki aşık için işler artık daha da zorlaşır. Salih’in bu ilişki için artık tek bir şartı vardır, o da evlilik…    Bu arada Osman ve İlknur da nikah masasına otururlar. Sevdiği adamın evlendiğini gören Emine, hayatının en büyük acısını yaşar. Bakalım Osman bu evlilikten kaçmanın bir yolunu bulabilecek mi? Yoksa İlknur’la bir yastıkta kocayacak mı?   

Salih’in Savaş ve Zarife’nin evlenmesini istemesi, Zarife’yi huzursuz eder. Bu durum Savaş ve Zarife arasında tartışmalara yol açar. Çünkü ikili henüz evliliğe hazır değildir. Diğer yandan Barış hala Zarife’yi aklından çıkaramamaktadır. Bu acıyla baş edemeyeceğini anlar ve finalde beklenmedik bir karar verir. Bakalım Barış’ın bu kararı Savaş’ı nasıl etkileyecek?

HAYAT SEVİNCE GÜZEL SON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.

Zarife ve Savaş ladese tutuşurlar. Savaş eğer iddiayı kendi kazanırsa Zarife'yi öpeceğini söyler. Bu durum Zarife'nin hoşuna gitse de, Zarife yine Zarife'liğini yaparak karşı çıkar. Savaş'ın iddiayı kazanmayacağını, boşuna umutlanmaması gerektiğini söyler. Ama aynı zamanda içi içini yer. Bakalım Savaş ve Zarife arasındaki zorlu mücadelenin galibi kim olacak? Savaş söylediği gibi iddayı kazanıp, Zarife'ye bir buse kondurabilecek mi? Yoksa Zarife'nin dediği gibi boşa umutlanmak mı Savaş'ınki?