Hayat Şarkısı son bölüm 39. yeni bölüm fragmanı Kanal D’de

Kanal D’nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı son bölüm izleyenlere duygusal dakikalar yaşattı. Hayat Şarkısı son bölüm ardından, Hayat Şarkısı dizisi 39. yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Hayat Şarkısı son bölümde, Hülya ile Kerim kaçırıldıkları yerde ilişkilerini yeniden sorgulama fırsatı buldu. Peki, Hayat Şarkısı 39. yeni bölüm fragmanı gelecek haftalar için ne gibi ipuçları verecek.

Hayat Şarkısı son bölüm Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Hayat Şarkısı son bölüm ardından Hayat Şarkısı 39. yeni bölüm fragmanı için beklentiler yükseldi. Hayat Şarkısı son bölümde, Hülya ve Kerim’in kaçırılması sonrası yaşanan gelişmeler büyük ilgi çekti. Hülya ve Kerim’in dağ evinden kurtulmaya çalışmaları heyecan dolu bir bölüme neden oldu. Peki, Hayat Şarkısı 39. yeni bölüm fragmanı gelecek hafta için ne gibi ipuçları sunacak. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izlenebilecek.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı son bölümde, Hülya ve Kerim’i kaçırıp bir dağ evine kapatanların gerçek niyetleri gizemini korurken, Cevher Ailesi bu habersiz kayboluşu çiftin barışmalarına yormaktadır. Hatice ve Aysel ise öğrendikleri sırrın hesabını Melek’ten sormaya kalkarken, Hüseyin’e suçüstü yakalanacaklardır. Hülya ve Kerim dağ evinde kavgalarına kaldıkları yerden devam ederlerken, Mahir ve Hüseyin de güç birliği edip izlerini sürmektedirler. Kaçırılmaları ile yalnız kalan Hülya ve Kerim ilişkilerini yeniden gözden geçirirken, bir taraftan da kurtulmanın yollarını ararlar.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HAYAT ŞARKISI KARAKTERLERİ

Burcu Biricik (Hülya Çamoğlu Cevher): Salih’in küçük kızı, Bayram’ın gelini, Kerim’in karısı. Kerim’e 8 yaşından beri aşık. Daha gençken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolmuş. Hülya çok zengin ve yenilmez olmaya yemin etmiştir ve bu yolda ne gerekiyorsa yapacaktır. Çeşitli entrikalarla Kerim ile evlenmeyi başarır; ancak bu zoraki evlilik ona büyük acılar getirecektir. Çok zeki, çekici ve tehlikeli bir kadın. Kerim için nefes alır. Gözü kara bir aşk duyar kocasına. 

Birkan Sokullu (Kerim Cevher): Evin yakışıklı küçük prensi. Çok şımartılmış. Varlığın içine doğmuş, bilime meraklı, baba zoru ile Berlin’de maden mühendisliği okurken, birinci sınıf sonunda rotayı çevre mühendisliğine çevirmiş. Doğal hayat sever, masasını ve okumayı da çok sever, bilimsel alanda kariyer yapmaya kitaplar yazmaya odaklı. Bu tutkusuna engel olabilecek her şey sinirini bozuyor. 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşıyor. Aşk ilişkileri, teflon gibi üzerinden akıyor. Duygusal olarak derinlemesine bağlanmayı bilmiyor. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapıyor ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında  gidip gelerek geçiyor yaşamı. 

Tayanç Ayaydın (Hüseyin Cevher): Büyük oğul. Çok güvenilir, zeki, yakışıklı, duygusal zekası da gelişmiş iyi eğitim almış; hem sahada hem teoride bilgisi olan bir iş adamı. Babasının projesi. Küçük yaşlarda hiçbir taviz verilmeden iş alanında yetiştirilmiş, sorumluluk verilmiş. Kendi yaşamını hep ikinci planda tutmuş, ailenin ve şirketin  çıkarları için yaşamış. Zeynep ile evli bir çocukları var.  

Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram Cevher): Ailenin başı. Becerikli, çok zengin bir madenci. Mudanya köyleri kökenli, hafif lehçeli, dediği dedik bildiğini okuyan tipik sert  baba figürü. Heyecanlı, tutkulu, çapkın, aynı zamanda  karısından çekinen, aile düzenine aşırı önem veren, evini de şirketlerini de mutlak bir hakimiyetle yöneten, çizginin dışına çıkan olunca köpüren , ailesi ile çatışmalar sertleşince  kopma noktalarına gelmeden anında geri basan bir tip. Oğullarına aşırı düşkün, bunu  onları kendisine körü körüne tabi etmeye çalışarak gösteriyor! Enerjik, sinirli, kolay parlayan ama kolay geri basan, hareketli ve  girdiği yere anında hakim olan insanları avucuna alan, çok kızsa da elinden olmadan insanın sevdiği bir tip.