Hangi ünlü kurgusal karakter insandır?

“Hangi ünlü kurgusal karakter insandır?” sorusu, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu. Sunuculuğunu başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği, Atv'nin sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya yöneltilen bu sorunun cevabı merak konusu oldu. İşte 1 Ekim 2021 tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de çıkan soru ve cevabı

Kim Milyoner Olmak İster'e katılan yarışmacıya "Hangi ünlü kurgusal karakter insandır?" sorusu yöneltildi. Milyoner'de soruları yanıtlarken heyecan dolu anlar yaşayan yarışmacı, sorunun şıkları arasında kararsız kaldı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 1 Ekim 2021 tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen soruların cevapları haberimizde.

SORU: Hangi ünlü kurgusal karakter insandır?

A) Moby Dick

B) Jonathan Livingston

C) Rocinante

D) Holden Caumfield

CEVAP: Holden Caulfield

Holden Caulfield, J. D. Salinger'ın Gönülçelen romanının baş karakteridir. Holden, on altı yaşında, çevresindeki sahte dünyayla kendini bağdaştıramadığı için asosyal olan bir çocuktur. Zengin ailesinin yolladığı tüm okullardan "kendini derslerine yeterince vermemesi" nedeniyle atılmıştır.

Martı Jonathan Livingston, Amerikalı yazar Richard Bach tarafından yazılmış, bir martının hayatını ve bize kendi sınırlarımızı aşabileceğimizi söyleyen, bir ders vermek amacıyla yazılmış masal türünde bir kitaptır. Bu kitapta Jonathan'ın hayatı, uçuş denemeleri vb. olaylar anlatılıyor.