Hakim dizisi hangi dizi yada kitaptan uyarlama? Hakim dizisi nerede çekiliyor?

Atv ekranlarının yeni dizisi Hakim 4 Nisan Pazartesi akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un paylaştığı dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Hakim dizisi nerede çekiliyor? Hakim dizisi hangi diziden uyarlama?

4 Nisan Pazartesi günü ekranlara gelen Hakim dizisi konusu ve oyuncuları ile dikkat çekiyor. Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yönetmen kotluğunda Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir oturuyor. Peki, Hakim dizisi İstanbul'un neresinde, hangi semtinde çekiliyor? Uyarlama mı?

HAKİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Uğur Yücel ve Yurdaer Okur'un paylaştığı Hakim dizisinin çekimleri, İstanbul'un farklı noktalarında yapılıyor. Çekimlerin büyük çoğunluğu Çağlayan ve Beykoz'da yapılırken Beşiktaş, Laleli gibi semtlerde de çekimlerin gerçekleştiği biliniyor.

HAKİM DİZİSİ UYARLAMA MI?

Atv ekranlarında yayınlanan Hakim dizisi "Your Honor" adlı yapımdan uyarlamadır. Dizide, işini yıllar boyunca adaleti sağlamak adına yapan ve etrafındaki herkes tarafından saygı gören hakimin oğlu bir suça karışır. Bu olay üzerine Hakim, büyük bir yüzleşme karşısında kalır.