Gülperi son 20. bölüm izle: Gülperi 21. Bölüm fragmanı yayında mı?

Show TV’nin sevilen dizisi Gülperi, son bölümü ile izleyenlere heyecanlı anlar yaşatmıştı. Her Cuma Show TV ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisinin son bölümü, yine ardında birçok soru işareti bırakarak son ermişti. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen gibi isimlerin yer aldığı Gülperi dizinin yeni bölüm fragmanı yayınladı. Heyecandan nefeslerin tutulduğu Gülperi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinde yer alacaktır.

Gülperi son bölüm izleyici karşısına 15 Şubat akşamı çıktı.  Her hafta Cuma günü milyonlarca izleyeni ekranları başına kilitleyen sevilen dizi Gülperi’de sular durulmuyor. Yeni bölümü heyecanla beklenen Gülperi dizisinin fragmanının ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Son bölümde Eyüp, Kadir'i alt etmek için yeni bir plan yaptı. Bu plan o kadar tehlikeli ki Eyüp'ün amacı Kadir'den sonsuza dek kurtulmaktı. Gülperi ve Kadir beraber arabada giderken bir anda arabanın frenleri tutmadı. Onlarla beraber gidebilmek için gizlice arabaya binen Can’da oradaydı. Gülperi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimize eklenecektir.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE – SHOW TV

GÜLPERİ 21. YENİ FRAGMAN GELDİ Mİ?

Gülperi yeni bölüm (21. Bölüm) fragmanı Show TV tarafından yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisinde yer alacaktır.

GÜLPERİ 20. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Hasan, Artemis için canından bile vazgeçmeye hazır. Kendini ateşin ortasına atıyor ve Artemis'i dışarı çıkarmayı başarıyor. Ancak o sırada Artemis kendinde değil, Hasan onun gözlerini açması için adeta yalvarıyor. Bu sırada Kadir çaresizlik içinde Artemis'ten gelecek olan haberi bekliyor. Hasan'ın bu çabası Artemis'le ile ilgili gerçek duygularının gün yüzüne çıkmasına sebep oluyor.

KADİR İLE GÜLPERİ EVLENMEYE KARAR VERİYOR

Kadir hapisten çıkıyor. Sonra da elinde bir yüzükle Gülperi'nin evinde alıyor. Can Süperman'inin gelişi ile çok mutlu oluyor. Gülperi ve Kadir evlenmeye karar veriyor.

HASAN'IN ŞÜPHELERİ

Eyüp'ü polisler nezarete atıyor. Babası yanında polisler tarafından götürülen Bedriye feryat ediyor. Nezarete atılan Eyüp'ün ziyaretine giden Hasan, babasına şüphelerinden söz ediyor. Eyüp ya ona baba inanmasını ya da Kadir'e baba demesini söylüyor. Ancak Hasan sessizlik içinde çıkıp gidiyor.

KORKU DOLU ANLAR

Eyüp, Kadir'i alt etmek için yeni bir plan yapıyor. Bu plan o kadar tehlikeli ki Eyüp'ün amacı Kadir'den sonsuza dek kurtulmak. Ancak o araca Kadir ile beraber Gülperi ve Can da biniyor. Kadir'in aracının hakimiyetini kaybettiği anlarda heyecan yükselirken, Gülperi ve Kadir'in korku dolu anları ile Can'ın çaresizliği dikkat çekiyor.

GÜLPERİ KONUSU

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu hiç kaybetmeden mücadele eden bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi'nin ilk tanıtımı yayınlandı. Gaziantep'ten görüntülerin de ekrana geldiği heyecan dolu tanıtım adından söz ettireceğe benziyor. Gülperi'nin (Nurgül Yeşilçay) küçük oğlu Can'ın (Emir Özyakışır)gözyaşları içinde “Anamı bizden koparıp götürdüklerinde ben 6, abimle ablam 16 yaşındaydı. Artık hem yetim hem de öksüz sayılırdık!” sözleri izleyenleri duygulandırırken, Gülperi'nin tacize uğradığı korku dolu anlar dikkat çekiyor.