Güllerin Savaşı 59. bölümü ile nefes kesti

Güllerin Savaşı iddialı bir bölüm ile ekranlara geldi. Gülfem ve Gülru onca zaman sonra yeniden kavga mı edecek? İşte o sorunun cevabı…

Güllerin Savaşı 59. bölümü izleyici ile buluştu. Başrollerinde, Damla Sönmez (Gülru Sönmez), Barış Kılıç (Ömer Hekimoğlu), Canan Ergüder (Gülfem Sipahi), Yiğit Kirazcı (Mert Gencer), Sercan Badur (Cihan Sipahi), Berk Yangın (Yaner Yıldırım), Zeynep Köse (Yonca Çelik), Feyza Civelek (Çiçek Çelik), Meltem Pamirtan (Mesude Çelik Yıldırım), Aslı İçözü (Halide Demir) ve Pınar Afşar (Ayla Sipahi yer alıyor. 

Güllerin Savaşı 59. bölüm izlemek için tıkla

İki kardeş intikam planlarıyla izleyiciyi ekrana kilitleyecek 

Güllerin Savaşı 59. bölümü ile heyecan yaratmaya devam ediyor. 58. bölümde Gülru ve Gülfem kardeşini olduğunu öğrenir ve büyük bir şok geçirir. Bu bölümde eski defterlerin tekrar açılması iki kardeşin birbiriyle hırs dolu bir mücadeleye girmesine neden olacak.

Bu mücadele en çok Ömer ve Cihan’ı rahatsız edecek. Bu intikam oyununda Gülru’nun gerçekleştirmeyi planladığı intikam planlarıyla kendine yeniden zarar vermesini istemeyen Ömer büyük bir özveri ile bu duruma izin vermemeye çalışacak. 

Ömer, Gülru’yu durdurabilecek mi? 

Öte yandan hayatının her anlamda en zor günlerini geçiren Gülfem için aldığı darbe ile birlikte küllerinden doğmaktan başka şans kalmamıştır. Gülfem’in, Gülru ve Tibet’e verdiği karşılık, Ömer ve Gülru’yu bir kez daha karşı karşıya getirir.

Kanal D’nin sevilen dizisi Güllerin Savaşı her Cumartesi saat 21:00’da izleyici ile buluşmaya devam ediyor.