Gül Masalı konusu nedir, oyuncuları kimler? Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Atv ekranlarında yayın hayatına başlayacak Gül Masalı dizisi konusu ve oyuncuları ile ekran karşısındakilerin dikkatini çekmeyi başardı. Başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in yer aldığı dizinin yönetmenliğini Sadullah Şentürk üstlenirken senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme alıyor. Peki, Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor? İşte Gül Masalı konusu ve oyuncuları...

19 Haziran Pazar günü ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak Gül Masalı dizisi yaz aylarında televizyonda izleyecek bir şeyler arayanlara iyi bir alternatif olacak. Senrayosunu Aybars Bora Kahyaoğlu'nun kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Erdem Kaynarca, Güler Özdemir, Sarp Can Köroğlu, Zehra Yılmaz gibi isimler alıyor. Peki, Gül Masalı nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları...

GÜL MASALI KONUSU NEDİR?

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor.

GÜL MASALI OYUNCULARI

19 Haziran Pazar günü 1. bölümü ile yayın hayatına başlayan Gül Masalı dizisi oyuncuları arasında: Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi isimler yer alıyor.

GÜL MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Başrollerini Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın paylaştığı Gül Masalı dizisinin çekimleri İstanbul'da başladı. Dizinin çekimlerinin devamı Isparta'da gerçekleştirilecek.