O eski halinden eser kalmadı! Gönül Dağı'nda yüreklere kor düşürecek gelişme!

Gönül Dağı'nda yüreklere kor düşürecek gelişme! O eski halinden eser kalmadı. TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı'nda heyecan dolu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Rıfat'ın son dönemlerde darmadağın olması dizinin sevenlerini üzüyor. Rıfat'ın tekrar eski haline dönüp dönmeyeceği ise tam bir muamma.

Gönül Dağı iki sezondur izleyicilerin beğenerek izlediği yapımlardan birisi oldu. Özellikle dizide son dönem Meryem'in Rıfat'ı terk etmesi ve Rıfat'ın kendini bulma yolculuğuna çıkması izleyicileri üzen gelişmeler arasında yer alıyor. Rıfat'ın eskisi gibi olmaması ise izleyicileri en çok yaralayan durum oluyor. Öte yandan Rıfat karakterini canlandıran Hüseyin Sevimli'nin diziye veda edeceği sıkça dillendirilmeye başlandı.

RIFAT'IN SON HALİ YÜREKLERİ DAĞLIYOR

Peş peşe kötü olaylarla karşı karşıya kalan Rıfat'ın kendini bulma yolculuğuna çıkması izleyicileri üzen gelişmeler arasında yer alıyor. Rıfat'ın eskisi gibi olmaması ise izleyicileri en çok yaralayan durum oluyor.

VEDA MI EDECEK?

Ayrıca Rıfat karakterini canlandıran Hüseyin Sevimli'nin diziye veda edeceği kulislerde konuşuluyor.

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAK GELİŞMELER...

Şili'den gelen siparişleri yetiştirmeye çalışan amcaoğulları, ekibi büyütmeye karar verirler. Kasabalıların başvuruları arasından ekiplerine dahil edebilecekleri yeni insanlar ararlarken eski bir dosyanın karşılarına çıkmasıyla şoka uğrarlar. İşleri büyütme yolunda önlerine büyük bir taş koyan bu durumu çözmeye çalışan amcaoğulları nasıl bir maceraya sürükleneceklerdir?

Ramazan ve Asuman'ın sözlenmesi herkesi mutlu ederken, Hüseyin de Münir'le dünür olmanın coşkusu içindedir. Hüseyin'in nispeti karşısında iyice sinir olan Muammer de kendine makam sahibi bir dünür arayışına girer. Muammer'in bu telaşı, Kenan ve Elif ilişkisini nasıl etkileyecektir? Bunun yanında Zahide ve Sefer de Emre'yi almaya giderler. Zahide için de kolay olmayan bu gelişmeye çocukların tepkisi ne olacaktır? Öte yandan Rıfat'ın durumu her geçen gün güçleşirken Hacer bu durumla ilgili nasıl bir yol izleyecektir?