Gönül Dağı sezon finali 30. bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı sezon finali 30. bölümde neler oluyor?

Gönül Dağı sezon finali 30. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu sahneleriyle büyük ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisi sezon finalinde sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizi takipçeleri tarafından merak edilen Gönül Dağı 30. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Gönül Dağı heyecan dolu sezon finali ile önümüzdeki hafta izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Merakla beklenen Gönül Dağı 30. bölüm fragmanı yayına girdi. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken Gönül Dağı sezon finali 30. bölümünde izleyiciyi neler bekliyor?

TRT1 ekranında bu sezon en çok sevilen dizilerden birisi de kuşkusuz Cumartesi akşamlarının neşeli ve zaman zaman da duygusallığı ile öne çıkan yapımı Gönül Dağı... Anadolu insanının güzelliklerini ortaya dökmesi ile öne çıkan dizinin sezon finali için beklenen fragman yayında.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİ 30. BÖLÜM FRAGMANI

Gönül Dağı dizisi, önümüzdeki hafta ise vedaya hazırlanıyor.

Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 30. ve sezon finali bölümü 29 Mayıs Cumartesi akşamı ekranda olacak.


GÖNÜL DAĞI 2. SEZON OLACAK MI?

İkinci sezonu Eylül ayında yeniden izleyicileri ile buluşması bekleniyor.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Gönül Dağı sezon finalinde Zahide ile Sefer'in düğün merasimine şahit olacağız. Gedelli sakinleri tarafından mucit amcaoğullarının girmiş olduğu borçtan kurtulmasına yardımcı olacakları sezon finalinde gönüller ferahlayacak.