Gönül Dağı Keriman kimdir? Gönül Dağı'nın Keriman'ı Çiğdem Aygün kaç yaşında, aslen nereli?

Cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, yan karakterler de hikayede güçlü bir yer ediniyor. Gönül Dağı dizisinde eğlenceli ikililerden birisi de Keriman ile Selami. Gönül Dağı Keriman kimdir? Gönül Dağı'nın Keriman'ı Çiğdem Aygün kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyiciler tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümleri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Hem gönüllere hitap eden hem de elde ettiği reytinglerle ne kadar güçlü bir yapım olduğunu gösteren Gönül Dağı dizisinde oyuncuların gerçekte kim olduğu da araştırılıyor. Gönül Dağı Keriman kimdir? Gönül Dağı'nın Keriman'ı Çiğdem Aygün kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler..

GÖNÜL DAĞI KERİMAN KİMDİR?

Gönül Dağı dizisinde Keriman karakterine Çiğdem Aygün hayat veriyor.

ÇİĞDEM AYGÜN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Çiğdem Aygün, 1987 yılında Şanlıurfa'da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Ustura Kemal dizisi ile yaşamıştır.

Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateş Böceği dizisinin kadrosunda yer almış ve Sıdıka karakterini canlandırmıştır.