Gönül Dağı bu hafta neden yok? Gönül Dağı 40. bölümü ne zaman yayınlanacak?

Gönül Dağı, TRT 1 yayın akışında yer almadı. Dizinin sıkı takipçileri ise Gönül Dağı bu akşam yok mu, neden yok? Gönül Dağı 40. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? sorusunu sormaya başladı. Her cumartesi ekrana gelen yapım reyting rekorları kırmaya devam diyor. Berk Atan, Gülsim Ali İlhan'ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı neden yok sorusunun cevabı haberimizde.

TRT 1'in severek takip edilen dizisi Gönül Dağı her cumartesi ekrana geliyor. Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı bu akşam yok mu, neden yok? Gönül Dağı 40. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte merak edilenler...

GÖNÜL DAĞI BU AKŞAM YOK MU, NEDEN YOK?

Gönül Dağı bu akşam Türkiye Cebelitarık maçı sebebiyle ekrana gelmeyecek.

GÖNÜL DAĞI 40. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Gönül Dağı 40. yeni bölümü 20 Kasım Cumartesi akşamı TRT 1'de yayınlanacak.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Halime'nin hazırladığı nişan sürprizinin ters tepmesi sonucu işler iyice karışmıştır. Bu durum aile bireylerinin de Dilek ve Taner aşkına bakışlarının değişmesine neden olur.

İşlerin çıkmaza girmesiyle Gülsüm Öğretmen olaya el atar ve Dilek ile birlikte kasabayı terk etmeye karar verir. Her şeyin paramparça olmasının ardından Taner ve Dilek aşkını bekleyen son ne olacaktır?

Muammer ve Döndü'nün gerçek ailesi olduğunu düşünen Kenan bunun doğruluğunu araştırır. Bunun sonucunda Kenan gerçeklere ulaşabilecek mid