Gönül Dağı bir ilke imza attı! Bu seviyeye gelebilen çok az dizi var

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bir ilke imza attı. Hikayesi ve samimi sahneleri ile kendine hayran bırakan dizi, Cumartesi günü yayınlanan bölümü ile 12'li reytinglere ulaştı. Türk dizi tarihinde ulaşılması güç olan bu seviye Gönül Dağ'ın başarılı bir yapım olduğunu tekrar kanıtlamış oldu. Masumlar Apartmanı, Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Uyanış Büyük Selçuklu, Bir Zamanlar Çukurova gibi güçlü yapımların erişebildiği bu düzeye artık Gönül Dağı dizisi de çıkmış bulunuyor.

Ekranlara geldiği her bölümünde, samimi ve yurdum insanını anlatan, Anadolu'nun büyüleyici görüntüleri evlerimize getiren Gönül Dağı, Cumartesi akşamına damgasını vurdu. Bozkır'da bir hayat yaşayan ve hayatlarına büyük hayaller sığdıran 3 delikanlının öyküsünü izleyenler kendilerinde bir parça buldu. Herkesin beğenisini kazanan dizi hak ettiği yere geldi ve reyting tablosunda 12'li rakamlara erişti.

Masumlar Apartmanı, Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Uyanış Büyük Selçuklu, Bir Zamanlar Çukurova gibi güçlü yapımların erişebildiği bu düzeye artık Gönül Dağı dizisi de çıkmış bulunuyor. Totalde 10'lu oranlarda olan dizi, AB grubunda ise 11'e ulaştı. Gönül Dağı dizisi bu hafta reytinglerini yükselterek üç kulvarda birinci oldu...

Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği dizinin başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Ayrıca; Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Zümre Meğreli'nin gibi başarılı oyuncuların da rol aldığı dizi her Cumartesi TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor.