Gönül Dağı 66. yeni bölüm izleme bilgileri... Gönül Dağı 66. bölüm FULL İZLE!

Gönül Dağı 66. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi sezon finalinin ardından seyircisiyle buluşacak. Gönül Dağı 66. bölümde kasabanın boşaltılacağı haberi yayılırken, Taner, gitmemekte kararlıdır. İşte Gönül Dağı 66. bölümü...

Bozkırda bir Anadolu masalı ile yola çıkan Gönül Dağı, bu akşam 66. bölümü ile TRT 1'de yayınlanacak. Berk Atan'ın başrollerinde yer aldığı yapım her cumartesi ekrana geliyor. Gönül Dağı 66. bölümünde bu akşam, Taner Dilek'in gidişiyle yıkılır. Küçük yavrusuyla beraber hayata tutunmaya çalışır.

GÖNÜL DAĞI 66. BÖLÜM FULL İZLE!

GÖNÜL DAĞI 66. BÖLÜM ÖZETİ

Gönül Dağı 66. bölümde Taner bebeğiyle beraber Dilek'in yokluğuna alışmaya çalışıyor. Yavrusuyla Dilek'i anan ve onun hatıralarını hatırlayan Taner, izleyicilere Duygu dolu anlar yaşatıyor. Öte yandan kasabada düşen taşlar, halkı evlerinden edecek gibi duruyor. Taşların düşmesi nedeniyle kasabalının evlerinden ayrılması talep ediliyor.

GÖNÜL DAĞI SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Gönül Dağı sezon finalinde Asuman ve Ramazan'ın düğününde beklenmedik olaylar yaşanmıştı. Meryem hiç beklemediği anda Rıfat'ın karşısına çıkmıştı. Gönül Dağı'nda kaza geçiren Dilek'in ölümü ve bebeğin kurtulması ise izleyicileri hüzüne boğdu.