Gönül Dağı 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 38. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Gönül Dağı 38. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen hayallerinin peşinden koşan 3 kuzenin hikayesini anlatan dizi cumartesi akşamları TRT 1'de ekrana geliyor. Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan dizinin başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Peki, Gönül Dağı 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 38. yeni bölüm fragmanı çıktı mı?

Gönül Dağı 38. bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. TRT 1'de cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin büyük bir izleyici kitlesi bulunuyor. Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan'ın başrollerini üstlendiği dizinin bu akşam 37. bölümü seyirci ile buluştu. Yeni bölümü dair ipucu almak isteyenler Gönül Dağı 38. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gönül Dağı 38. yeni bölüm fragmanı çıktı mı? sorusuna yanıt arıyor.

GÖNÜL DAĞI 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?


Gönül Dağı 37. bölüm full izle! Gönül Dağı son bölüm tek parça izle, kesintisiz!

GÖNÜL DAĞI 37. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kenan'ın gerçek ailesini aradığını öğrenen Elif, ona yardım etmek için araştırmalara başlar. İkili bu araştırmaların sonucunda bir ipucuna ulaşırlar. Kenan bu ipucu sayesinde gerçek ailesini bulabilecek midir?

Gülsüm'le yolculuğunun etkisiyle yeniden motive olan Dilek, kasabanın su sorununa çözüm arar ve bu konuda Taner'e yardımcı olur. Bu mücadelenin sonunda başarılı olabilecekler midir?

Kendisinden habersiz Asya'yla sözlendirilen Ramazan, bu meseleyi çözmek ister. Fakat kader onu beklenmedik bir karşılaşmaya sürükler... Ramazan'ın alacağı karar ne olacaktır?