Gönül Dağı dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül Dağı 18.son bölümde neler oldu?

Gönül Dağı dizisi 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk, dram ve heyecan yüklü sahneleriyle sosyal medyada da çok konuşulan ve büyük beğeni toplayan Gönül Dağı dizisi 18. bölümde Taner ve amcaoğulları, kasabaya elektrik santralini kurmuşlardır. İşte Gönül Dağı dizisi 19. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları...

Gönül Dağı dizisi heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Türk televizyon izleyicisinin gözdesi olan, her hafta Cumartesi akşamları reyting rekoru kıran Gönül Dağı, usta oyuncu kadrosuyla olduğu kadar müthiş performanslar sergileyen genç yetenekleriyle de dikkat çekiyor. Merakla beklenen Gönül Dağı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayı

GÖNÜL DAĞI 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?


GÖNÜL DAĞI 18. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taner ve amcaoğulları, kasabaya elektrik santralini kurmuşlardır. Gedelli'nin belediye oluşunun 66. yılına özel bir kutlamayla açılışı yapılacaktır. Bu özel gecenin organizasyon işi de yine amcaoğullarına düşer. Açılış için Selami'den konser vermesini isterler, fakat Selami aşırı yemekten rahatsızlanınca sahneye sürpriz birini çıkarmaya karar verirler. Asuman, özel bir kostüm ve Aşık Hüma-i mahlasıyla sahneye çıkacaktır. Hepsinin aklında tek bir soru vardır: Asuman babasına yakalanacak mıdır?

Definenin peşinde olan Muammer ve Hüseyin, haritaya göre kazı yapmaya başlarlar. Kazının sonunda çıktıkları yerde onları nasıl bir sürpriz beklemektedir?

Bu arada Sefer ve Zahide, çocukların yaşadığı zor zamanları unutturmaya ve onların gönüllerini yapmaya karar verirler. İkisi de bu konuda başarılı olacak mıdır?

Dilek, babasının hikayesini Gülsüm'den öğrenir. Bu durum Dilek'i nasıl etkileyecektir?