Gönül Dağı 13. son bölümde neler oldu? Gönül Dağı 14. yeni bölüm fragmanı izleme linki!

Gönül Dağı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bozkırda bir Anadolu masalı sloganı ile yayın hayatına devam eden Gönül Dağı dizisi yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrolünde yer aldığı dizinin senaryosu ise, Ali Asaf Elmas ile Mustafa Becit'e ait. Gönül Dağı 14. yeni bölüm fragmanı izleme linki!

TRT1'in sevilen ve ilgi ile izlenen dizisi Gönül Dağı yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Berk Altan ve Gülsim Ali İlhan'ın başrollerini paylaştığı Gönül Dağı dizisinde yine heyecanlı dakikalar yaşandı. Zahide'nin eski kocası Fikret'in ani gelişiyle birlikte Kaya ailesi şok yaşamıştır. Fikret, Zahide'den bir şans daha istemektedir. Zahide, bu şansı Fikret'e verecek midir? Yıllarca Zahide'ye kavuşma hayali kuran Sefer ne yapacaktır? İşte tüm merak edilenler...

GÖNÜL DAĞI 14. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Gönül Dağı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI 13. BÖLÜM İZLE

GÖNÜL DAĞI 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Zahide’nin eski kocası Fikret’in ani gelişiyle birlikte Kaya ailesi şok yaşamıştır. Fikret, Zahide’den bir şans daha istemektedir. Zahide, bu şansı Fikret’e verecek midir? Yıllarca Zahide’ye kavuşma hayali kuran Sefer ne yapacaktır?

Taner ve amcaoğulları, SNK Mühendislik tarafından Sivil Havacılık Bölgesine sunum yapmaları için davet edilir. Taner ve amcaoğulları bu güne hazırlanırken onlara İngilizce bilen birinin yardımı gerekmektedir. Cemile, herkese sürpriz yapar ve Dilek’i çağırır. Taner’in hayalleri için ondan vazgeçen Dilek, sunum günü geldiğinde yapmış olduğu fedakarlığın karşılığını görebilecek midir?

Öte yandan Münir Bey, Asuman ve Ramazan’ın aşkını öğrenir. Asuman’ı annesinin yanına Ankara’ya göndermeye karar verir. Ramazan, buna engel olabilecek midir?

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Bozkırda bir Anadolu masalı. Sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının hikayesi Gönül Dağı.

Gönül Dağı aynı zamanda, izleyenlerin memleket özlemini giderecek görsel bir şölen sunuyor. Dizide, bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesi anlatılıyor.

Çocukluk aşkı Dilek’le bir gün buluşma hayali kuran Taner’in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat. Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, tüm samimiyetiyle Anadolu insanı. Bozkır topraklarının süsü özgürlük timsali Yılkı Atları.

Nerde bir aşığın, bir yetimin kalbi kırılsa Gönül Dağından bir parça taş kopar derler ama büyük ama küçük. Sevdiklerine kavuşamayan aşıklara, savurduğu taşlarla kol kanat geren Gönül Dağı.

İzlerken yaşayacak, hissedecek, duygulanacak ve gönülden bağlanacaksınız.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu (Karakter)

Berk Atan (Taner)

Gülsüm Ali (Dilek)

Ecem Özkaya (Zahide)

Ferdi Sancar (Sefer)

Ali Düşenkalkar (Muammer)

Erdal Cindoruk (Hüseyin)

Gülhan Tekin (Gülşen)

Feyza Işık (Döndü)

Ege Aydan (Başkan)

Eser Eyüboğlu (Selami)

Cihat Süvarioğlu (Ramazan)

Semih Ertürk (Veysel)

Nazlı Pınar Kaya (Cemile)

Şebnem Dilligil

Yavuz Sepetçi (Ciritçi Abdullah)

Nuri Gökaşan (Musa)

Hüseyin Sevimli

Çiğdem Aygün (Keriman)

Zümre Meğreli (Hemşire Elif)