Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm full izle! Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. bölüm izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam 21. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Perşembe akşamları ekrana gelen dizi bu haftada izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. bölümde yine heyecam doruktayken Songül, Sadi'yi affedecek mi merak konusu oldu. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. bölüm izle!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. bölümü izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Perşembe akşamlarının ilgi ile izlenen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de bu akşam nefesler tutulacak. Dizinin yeni bölümünü kaçırmak istemeyenler, Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21. bölüm izle! şeklinde internet üzerinden araştırmalar yapıyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 21. BÖLÜM İZLE!

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 21. BÖLÜM ÖZETİ

Sadi ve Derya'nın, Songül'e açıklama yapmaya çalıştığı tanıtımda sular durulmuyor.

Annesini kaybeden Gizem büyük bir yıkım yaşarken, Mert'in elinde silahla polislere yakalanması izleyenleri şoke ediyor. "Songül, Sadi'yi affedecek mi?"

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ HAKKINDA

Hakkında herkesin yorum yaptığı 'Z Kuşağı'na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi', hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve "Herkes ikinci bir şansı hak eder" diyecek.

Dizinin çok konuşulacak ve sektöre yeni yıldızlar kazandıracak oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor.