Gelinim Mutfakta 23 Aralık puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 23 Aralık puan durumu bugün belli oluyor. Kanal D'de yayınlana yarışma programı izleyenler, Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 23 Aralık puan durumu nasıl? sorusunu soruyor. Her hafta farklı bir sunucunun sunduğu yemek yarışması Gelinim Mutfakta 23 Aralık puan durumu sizlerle...

Gelinim Mutfakta 23 Aralık puan durumu yemek tadımlarıyla beraber belli olacak. Bu hafta Songül Karlı'nın sunumuyla ekrana gelen programda gelinker çökertmeden çıkan tavuk yemeğini yaptı. Peki, Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 23 Aralık puan durumu nasıl?

GELİNİM MUTFAKTA 23 ARALIK PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 23 Aralık puan durumu henüz açıklanmadı. Puan durumu belli olunca haberimize eklenecektir.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Nuray Hanım fenalık geçiriyor!

Nuray Hanım, gelini Damla'ya nişanda takılan bilezikleri ne yaptın diye soruyor. Damla, bilezikleri satıp eşinin kendisine aldığı hediyeyi gösterince Nuray Hanım fenalık geçiriyor.

SONGÜL KARLI KİMDİR?

Songül Karlı, 15 Eylül 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 1991 yılında ilk albümü Derman Sendedir ile müzik piyasasına girdi. Günümüzde müzik yaşamına ara veren sanatçı, 90'larda başladığı televizyon kariyerinde, kısa bir süre de olsa dizilerde oyunculuk deneyimi yaşadı. 2007 yılında Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Songül Karlı İle Cumartesi programını sunduktan sonra, 2008 yılında FOX'ta başlayan ve 2013 yılında sona eren evlendirme programı Su Gibi'yi sanatçı Uğur Arslan ile birlikte sundu. 2016 yılında TV 8'de Songül Karlı ile Evlilik Yolunda adlı programı sundu.