Gelinim Mutfakta'da dün gün birincisi kim, çeyrek altını kim kazandı? Gelinim Mutfakta 11 Mart Perşembe puan durumu!

Gelinim Mutfakta 11 Mart puan durumu sonrası bir isim gün birincisi olacak ve çeyrek altını kazandı. Üçüncü sezonu ile ekran macerasına devam eden yapımda 4 gelin ve kayınvalide yarışıyor. Gelinim Mutfakta 11 Mart puan durumu bugün yapılan yemek kadayıf mantısının tadımların ardından açıklandı. Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi kim, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 11 Mart puan durumu haberimizde!

Gelinim Mutfakta 11 Mart puan durumu, kayınvalidelerin yemek tadımlarının ardından açıklandı. Hafta içi her gün yayınlanan yarışmada ilginç anlar yaşanıyor. Dudu, İstanbul'dan ayrıldığını düşündüğü eşinin hala İstanbul'da olduğunu öğrenince şok oluyor. En çok altın kazandıran yarışma programı Gelinim Mutfakta'da bugün gün birincisi kim, çeyrek altını kim aldı? Gelinim Mutfakta 11 Mart puan durumu sizlerle...

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN ÇEYREK ALTINI KİM ALDI?

Gelinim Mutfakta'da bugün çeyrek altını alan isim belli oldu. Gün boyunca kayınvalidelerden en yüksek puanı Dudu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA 11 MART PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 11 Mart puan durumu bugün açıklandı. Bugüne ait puan durumu şu şekilde:

Dudu: 22

Ayten: 17

Aysun: 15

Zeynep: 9

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Dudu, İstanbul'dan ayrıldığını düşündüğü eşinin gitmediğini öğrenince büyük şok yaşıyor!

Seda Sayan, Dudu'ye eşinin nerede olduğunu soruyor. Dudu, iş gereği İstanbul'dan ayrıldığını söylüyor. Seda Sayan ise, Dudu'ya eşinin İstanbul'da olduğuna dair bir görüntü izletiyor. Dudu, görüntüleri izledikten sonra eşini arıyor; fakat, ona ulaşamayınca büyük bir yıkım yaşıyor.

Kadayıf mantısı nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta kadayıf mantısı tarifi ve malzemeleri