Gelinim Mutfakta Zeynep elendi mi, ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Zeynep neden yok?

Gelinim Mutfakta Zeynep bugün yarışmada görülmedi. Ekran başındaki izleyenlerde Gelinim Mutfakta Zeynep neden yok? Gelinim Mutfakta Zeynep elendi mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. Bu sezonun ilk yarışmacıları arasında yer almıştı. Elenen ve yarışmaya tekrar dönen Zeynep Kalyon Gökçe, en çok altın toplayan isim olarak adını tabloya yazdırmaya başardı. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep neden yok? Gelinim Mutfakta Zeynep elendi mi, ayrıldı mı?

Gelinim Mutfakta Zeynep neden yok, sorusu bugün yarışmanın başlamasıyla merak edildi. Hafta içi her gün Kanal D'de ekrana gelen yapımda 4 gelin ve kayınvalide kıyasıya yarışıyor. 3. sezonun en çok altın toplayan yarışmacısı olarak adının altın tablosuna yazdırmayı başarmıştı. Peki, Gelinim Mutfakta Zeynep neden yok? Gelinim Mutfakta Zeynep elendi mi, ayrıldı mı?

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta Zeynep geçen hafta yapılan puanlama sonrası 69 puanla yarışmaya veda etti. Rakiplerin geride kalan Zeynep, Gelinim Mutfakta'dan ayrıldı.

GELİNİM MUTFAKTA ZEYNEP KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Zeynep Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkan yeni yarışmacılar arasında yer alıyor. Zeynep Kalyon Gökçe yarışmanın başından beri Gelinim Mutfakta'da yarıştı Daha önce programdan elenmiş ve 2 ay sonra geri gelmişti.

Yarışmaya kayınvalidesi Yasemin Gökçe ile katılan Zeynep Kalyon Gökçe, 32 yaşında ve aslen Trabzonlu. Rekabeti çok sevdiğini ve hırslı bir yapısı olduğunu söyleyen Zeynep, katıldığı ilk bölümde "buraya tozu dumana katmaya geliyorum." sözleriyle iddialı bir giriş yapmıştı. Gelinim Mutfakta Zeynep kuaförlük mesleğini icra etmektedir.

Gelinim Mutfakta Hilal ve kayınvalidesi Dilek kimdir? Gelinim Mutfakta Dilek kaç yaşında, nereli?