Gelinim Mutfakta yayın tarihi açıklandı mı? Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor?

Gelinim Mutfakta yeni sezonu ile Kanal D'de yayınlanacak. Sevilen yemek yarışmasında gelin ve kayınvalideler büyük mücadele veriyor. Her gün bir isim çeyrek altını kazanmak için yarışıyor. 2 Temmuz Cuma günü sezon finali yapan Gelinim Mutfakta yayın tarihi açıklandı mı? Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi sık sık aranan konu başlıklarından oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen programda gelinler ve kayınvalidelerin büyük mücadelesi gözler önüne seriliyor. Programın sıkı takipçileri ise Gelinim Mutfakta yayın tarihi açıklandı mı? Gelinim Mutfakta yeni sezon ne zaman başlıyor? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

GELİNİM MUTFAKTA YENİ SEZON NE ZAMAN?

Gelinim Mutfakta yeni sezon tarihi belli oldu. Kanal D'nin severek takip edilen yarışma programı 23 Ağustos Pazartesi saat 13:00'de ekrana gelecek.

GELİNİM MUTFAKTA HAKKINDA

Gelinim Mutfakta, 12 Mart 2018 tarihinde yayımlanmaya başlayan, 4 gelinin 4 kayınvalidesiyle yarıştığı bir yemek yarışmasıdır. Yarışma hafta içi her gün Kanal D'de yayımlanmaktadır.

5 gün boyunca her gün farklı yemekler yapılır ve süreler verilir kayınvalidelerde gelinlerin yaptığı yemeklere puan verir. Günün en yüksek puanını alan gelin 1 çeyrek altın alır. Yarışmada haftanın final gününde haftanın en yüksek puanını alan geline 5 altın bilezik verilir. Haftanın en düşük puanını alan gelin ise kayınvalidesi ile yarışmadan elenir.[1]

Benzemez Kimse Bize ne zaman başlayacak? Benzemez Kimse Bize hangi gün?