Gelinim Mutfakta Yaren ve kayınvalidesi Filiz kimdir? Gelinim Mutfakta Yaren Maden ve Filiz kaç yaşında, aslen nereli?

Gelinim Mutfakta Yaren ve kayınvalidesi Filiz Hanım hakkında araştırmalar yapılıyor. Yeni sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkan yapımda yarışmacılar merak konusu oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta Yaren ve kayınvalidesi Filiz kimdir? Gelinim Mutfakta Yaren Maden ve Filiz kaç yaşında, aslen nereli?

Gelinim Mutfakta Yaren ve kayınvalidesi Filiz Hanım bu sezona iddialı bir giriş yapıyor. 4 gelin ve kayınvalidenin büyük mücadele verdiği yarışmayı bu sezon Demet Akalın sunuyor. Peki, Gelinim Mutfakta Yaren ve kayınvalidesi Filiz kimdir? Gelinim Mutfakta Yaren Maden ve Filiz kaç yaşında, aslen nereli?

GELİNİM MUTFAKTA YAREN KİMDİR?

Bu sezonun yeni yarışmacılarından biri olan Yaren Maden 14 aylık evli. Eşi ile birlikte sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. On binlerce takipçisi var. Özellikle Tiktok'taki profilinde yayınladığı videolar çok seviliyor. Kayınvalidesi Filiz Kaya ile birlikte altınları almaya geliyor.

GELİNİM MUTFAKTA FİLİZ KİMDİR?

Bu sezona damga vurması beklenen kayınvalidelerden biri olan Filiz Kaya programa iddialı bir giriş yaptı. Afrodit lakabıyla programda yer alacak yarışmacı bir dershanede çalışıyor. Gezmeyi ve alışverişi çok seviyor. Hedefi altınları tek tek toplamak. Gelinine çok güveniyor. Ancak zaman zaman oğlu konusunda sıkıntılar yaşanıyor. Gelininin eşini kendisinden kıskandığını iddia etti.

Gelinim Mutfakta Ebru ve kayınvalidesi Nuray kimdir? Gelinim Mutfakta Ebru Karabacak kaç yaşında, nereli?