Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim seçildi? 2 Temmuz Gelinim Mutfakta kim kazandı?

Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi tadımların ve kritiğin ardından açıklandı. Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan yarışmada büyük mücadele sürüyor. Cuma günü yarışmada dört gelin 20 altın bilezik için mücadele verdi. Seda Sayan'ın sunduğu yarışma programında birinci olan isim en çok çeyrek altını kazanan kişi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim seçildi? 2 Temmuz Gelinim Mutfakta kim kazandı?

Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi cuma günü belli oldu. Uzun süredir ekranda seyirci karşısına çıkan yapım Kanal D'de yayınlandı. Seda Sayan'ın sunumuyla yayınlanan yapımda bir isim 40 bin TL değerinde olan 20 altın bileziği koluna taktı. Ekran başındaki izleyenleri merakla birinci olan ismi araştırmaya başladı. Gelinim Mutfakta sezon finali birincisi kim seçildi? 2 Temmuz Gelinim Mutfakta kim kazandı?

2 TEMMUZ GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI?

2 Temmuz Gelinim Mutfakta kazanan isim açıklandı. 40 bin TL değerindeki 20 bileziği Aysun kazandı. Sezonun şampiyonu Aysun oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Büyük final günü gelip çatıyor! 20 altın bilezik sahibini buluyor!

Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlıyor! Hangi yemek, hangi gelinin? Kimse bilmiyor! Bu yarışmada kendini elemekte var, birinci yapmakta! Eğlenceyi ve muhteşem yemek tariflerini kaçırma!