Gelinim Mutfakta birincisi açıklandı

Gelinim Mutfakta'da Sina ve Ezgi eşit puan aldı. Altınları yarı yarıya bölme kararı aldılar. 1 bilezik hafta devredildi.

Gelinim Mutfakta'da Sina ve Ezgi eşit puan aldı. Altınları yarı yarıya bölme kararı aldılar. 1 bilezik hafta devredildi.

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Simge elenen isim oldu.

Yağnur 65 puan, Simge 47 puan oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 44. haftanın açılışını bir hamur işi tarifiyle yaptı. Nilgün-Yağnur İşçiler, Songül -Simge Ayna, Ziyafet-Elif Yeni ve Reyhan - Ezgi Yıldırım çiftleri “milföyde mücver börek” tarifi ile yarıştılar.

Değerlendirme sonunda; yeni yarışmacı Simge, 8 puanla gün sonuncusu oldu, Simge’yi 12 puanla Yağnur izledi. 13 puan toplayan Ezgi ve Sinem ise berabere kaldı. Çeyrek altın sahibi ise kura sonucunda Ezgi oldu.

Gelinim Mutfakta’nın 15 Ocak tarihli bölümünde Nilgün-Yağnur İşçiler, Songül -Simge Ayna, Ziyafet-Elif Yeni ve Reyhan - Ezgi Yıldırım çiftleri “Fırında Soslu Tavuk Kanat” tarifi ile yarıştılar.

Değerlendirme sonunda; Yağmur ve Ezgi 11 puanla gün sonuncusu oldu. 18 puan toplayan Sina, gün birincisi olarak çeyrek altını almaya hak kazandı.

Gelinim Mutfakta’nın 16 Ocak tarihli bölümünde Nilgün-Yağnur İşçiler, Songül -Simge Ayna, Ziyafet-Elif Yeni ve Reyhan - Ezgi Yıldırım çiftleri “körili köfte” tarifi ile yarıştılar.

Değerlendirme sonunda; Sina 9 puanla gün sonuncusu oldu. Sina’yı 12 puanla Simge takip etti. Gün birincisi ise 15 puanla Yağnur oldu, 14 puan toplayan Ezgi çeyrek altını 1 puanla kaçırdı. Yağnur, böylece dördüncü çeyreğini almış oldu.

Gelinim Mutfakta’nın 17 Ocak tarihli bölümünde Nilgün-Yağnur İşçiler, Songül -Simge Ayna, Ziyafet-Elif Yeni ve Reyhan - Ezgi Yıldırım çiftleri “zeytinyağlı patlıcan ruloları” tarifi ile yarıştılar.

Değerlendirme sonunda; Simge ve Yağnur 10 puanla gün sonunculuğunu paylaştı. 16 puan toplayan Ezgi , çeyrek altını almaya hak kazandı, 14 puan toplayan Sina ise ikinci oldu.