Gelinim Mutfakta'da elenen isim açıklandı

Kanal D ekranlarının sevilen programında günün en düşük puanını alan yarışmacı 4 puanla Gizem oldu.

Kanal D ekranlarının sevilen programında günün en düşük puanını alan yarışmacı 4 puanla Gizem oldu.

Günün en yüksek puanını alarak çeyrek altının sahibi olan gelini ise 18 puanla Ezgi oldu.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Haftanın en yüksek puanını alarak 5 altın bileziğin sahibi olan gelin adayı 73 puanla Gülcan oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Sevilen programda 43 puanla haftanın en düşük puanını alan gelin adayı Gizem ve kayınvalide Sevim Hanım yarışmaya veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta'nın 25 Şubat 2019'da yayınlanan 246. Bölümünde Besime-Gülcan, Sevim-Gizem, Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri " sebzeli köfte şiş ve zerdeçallı bademli pilav " tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 8 puan toplayan Ezgi sonuncu oldu, Ezgi’yi 9 puanla Nergis takip etti. 14 puan toplayan Gizem, çeyrek altını kazandı. Gülcan 13 puanla gün ikincisi oldu.

Gelinim Mutfakta programının 26 Şubat 2019 Salı günü yayınlanan 247. bölümünde yarışmacılar "Beşamel Soslu Sebzeli Mantar Sote" tarifi ile yarıştı.  Günün en düşük puanını 9 puanla Nergis aldı. Günün ikinci en düşük puanını alan gelin ise 11 puanla Ezgi oldu. Günün en yüksek puanını alan isim ise 16 puanla Gülcan oldu. Gülcan çeyrek altının sahibi oldu

Gelinim Mutfakta'nın 27 Şubat 2019'da yayınlanan 248. Bölümünde Besime-Gülcan, Sevim-Gizem, Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri “fırında kıymalı patates dizmesi" tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 10 puanla Gizem dördüncü oldu. Gizem'i 13 puanla Gülcan izledi. Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altınla ödüllendirilen isim 18 puanla Nergis oldu. 15 puan alan Ezgi, günü ikincilikle tamamladı.

Gelinim Mutfakta yarışmasında 28 Şubat’ta puan durumu açıklandı. Kaynanaların yemekleri tatmalarının ardından yaptıkları puanlamalar çeyrek altının sahibini gösterdi. Öte yandan haftalık bazdaki puan durumu netleşmeden önce yapılan son oylamalar yarışmacılar tarafından heyecanla beklendi. Günün en düşük puanını alan gelin adayı 6 puanla Nergis olarak açıklandı. Günün en düşük puanını alan ikinci gelini ise 8 puanla Gizem oldu. Günün en yüksek puanını alıp çeyrek altının sahibi olan gelin 17 puanla Gülcan oldu. Ezgi ise 15 puan alarak günü ikinci sırada tamamladı.