28 Ocak'ta Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Kanal D’nin sevilen yarışması hafta içi her gün ekrana geliyor. Sevilen isim Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı yarışmada her gün farklı bir yemek yapılıyor. Haberimiz içerisinden puan durumu ile ilgili güncel açıklamaları takip edebilirsiniz.

Kanal D’nin sevilen yarışmasında her gün farklı bir yemek yapılıyor. Haftanın ilk gününde kıymalı mantarlı krep kulesi yapıldı. 27 Ocak’ta üç yarışmacı 12 puan aldı. Bu beraberliğin ardından kura çekimi gerçekleştirildi. Haberimiz içerisinden Gelinim Mutfakta puan durumu ile ilgili detayları öğrenebilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA’DA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Günün en yüksek puanını elde ederek çeyrek altının sahibi olan gelin ise 16 puanla Burçin oldı. 2 puanı silinen Ayça ise günün 13-2 yani 11 puanla ikinci oldu.

Günün en düşük puanını alan gelini 6 puanla Nihan oluyor, 2 puanı daha kesilen Nihan 4 puana düştü. Nihan'ın ardından günün en düşük puanını alan ikinci gelini 11 puanla Dilara oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın ilk gününde gelinler kıymalı mantarlı krep kulesi yaptılar. 27 Ocak’ta üç yarışmacı 12 puan aldı. Bu beraberliğin ardından kura çekimi gerçekleştirildi. Kuranın ardından çeyrek altını kazanan isim Burçin oldu.

Yeni yarışmacı Ayça ise 11 puan alarak sonuncu oldu.