Gelinim Mutfakta 22 Mart'ta kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta son puan durumu ve birinci olan ismin kim olduğu araştırılıyor.

Haftalık bazda puan durumunun açıklanmasının ardından 5 altın bileziğin sahibi ortaya çıktı. En yüksek puanı alan 3 isim arasından kura çekildi. Kura sonucuna göre haftanın birincisi Ezgi oldu.

Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden isim 57 puanla Güneş oldu.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 18 Mart tarihinde haftanın ilk gününde kaynanalar ve gelinler Gülderen Hanım’ın sürekli mutfakta konfeti patlatmasına tepki gösterdi.  

Gün toplamında kaynanalardan yüksek ve eşit puanları Güneş Kılıç ve Gülcan Ekinci aldı! Çeyrek altını ise, kura çekimi sonrasında bir gelin kazandı. Bu kez kuranın şanslı ismi Güneş oldu.

Gelinim Mutfakta 262. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı. Gün toplamında kaynanalardan yüksek Ezgi Yıldırım ve Gülcan Ekinci aldı. Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı. Gün sonuncusu 8 puanla Beyaz oldu, Beyza’yı 10 puanla Güneş takip etti. Gün birincisi ise 16 puanla Ezgi oldu.

Gelinim Mutfakta'nın 20 Mart 2019'da yayınlanan 263. Bölümünde Nazlı-Beyza Bitmiş, Besime-Gülcan Ekinci, Gülderen Kıcır-Güneş Kılıç ve Reyhan-Ezgi Yıldırım çiftleri "körili tavuk" yemeği ile yarıştılar.

Gelinim Mutfakta 263. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı. Gün toplamında kaynanalardan en yüksek puanları alan isimler Nazlı Bitmiş ve Gülcan Ekinci oldu. Çeyrek altını ise, bir gelin kazandı. Gün sonuncusu 10 puanla Güneş oldu, Güneş’i 11 puanla Ezgi takip etti. Gün birincisi ise 19 puanla Beyza Bitmiş oldu. Gülcan 12 puanla günü ikinci tamamladı.

21 Mart tarihinde günün en düşük puanını alarak sonuncu olan isim 9 puanla Güneş oldu.

Günün en yüksek puanını alan gelinler 14 puanla Gülcan, Beyza ve Ezgi oldu. Kura sonucu birinci olan isim ve çeyrek altının sahibi ise Beyza olarak açıklandı.