Gelinim Mutfakta puan durumu nedir? (Gelinim Mutfakta 15 Şubat haftanın birincisi kim oldu?)

Gelinim Mutfakta puan durumu araştırılan konular arasında yer alıyor. Gelinim Mutfakta’da bugün kimin birinci olacağı merakla bekleniyor. Kanal D’nin sevilen yarışmasında nefesler tutuldu. Hafta birinciliğine adını yazdıracak gelinin kim olacağı Cuma günü belli oluyor. İddialı yarışmacılardan olan Ezgi ve Gülcan’ın bu hafta kaç puan alacağı merak konusu. Haftanın ilk gününde 6 puan toplayan Nergis sonuncu oldu. Kayınvalidelerden toplamda 9 puan alan Gülcan 3’üncü oldu. 16 puan toplayan Sina, çeyrek altını almaya hak kazandı. Ezgi ise 14 puanla günü 2. olarak tamamladı. Gelinim Mutfakta yarışmasında 15 Şubat’ta haftanın birincisi olan isim Ezgi oldu. Sina, en düşük puanı alarak elendi.

Gelinim Mutfakta yarışmasında son puan durumunun nasıl olduğu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta izleyicileri sevilen yarışmayı büyük bir heyecanla takip ediyorlar. Kanal D’de ekrana gelen yarışmada her gün yeni bir tarifle kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Gün birincilerinin belli olmasının ardından Cuma günü hafta birincisi ve elenen isim açıklanıyor. Haftanın ilk gününde 6 puan toplayan Nergis sonuncu oldu. Kayınvalidelerden toplamda 9 puan alan Gülcan 3’üncü oldu. 16 puan toplayan Sina, çeyrek altını almaya hak kazandı. Ezgi ise 14 puanla günü 2. olarak tamamladı. Gelinim Mutfakta yarışmasında 15 Şubat’ta haftanın birincisi olan isim Ezgi oldu. Sina, en düşük puanı alarak elendi.

GELİNİM MUTFAKTA'DA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışmasında 15 Şubat’ta haftanın birincisi olan isim Ezgi oldu. Sina, en düşük puanı alarak elendi.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta'nın 11 Şubat 2019'da yayınlanan 236. Bölümünde Besime-Gülcan, Songül-Sina Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri "pesto soslu sarma tavuk bonfile" tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 6 puan toplayan Nergis sonuncu oldu. Kayınvalidelerden toplamda 9 puan alan Gülcan 3’üncü sırada yer aldı. 16 puan toplayan Sina, çeyrek altını kazandı. Ezgi ise 14 puanla günü 2. olarak tamamladı.

Gelinim Mutfakta'nın 12 Şubat 2019'da yayınlanan 237. Bölümünde Besime-Gülcan, Songül-Sina Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri "kıymalı enginar" tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 10 puan toplayan Gülcan ve Sina sonunculuğu paylaştı. 15 puan toplayan yeni yarışmacı Nergis, çeyrek altını kazandı. Ezgi ise 14 puanla günü 2. olarak tamamladı.

Gelinim Mutfakta'nın 13 Şubat 2019'da yayınlanan 238. Bölümünde Besime-Gülcan, Songül-Sina Reyhan-Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri " tavuklu bulgur köftesi " tarifi ile yarıştılar.

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Ezgi Yıldırım ve Nergis Kaynak aldı. Çeyrek altını ise, 15 puanla Nergis kazandı. Ezgi, 1 puan farkla çeyrek altını kaçırdı. 7 puan alan Sina ise gün sonuncusu oldu.

Gelinim Mutfakta'nın 14 Şubat 2019'da yayınlanan 239. Bölümünde Besime-Gülcan, Songül-Sina Reyhan Ezgi, Nergis ve Filiz çiftleri "kapalı bademli dereotlu pilav" tarifi ile yarıştılar.

Gün değerlendirmesi sonunda; 4 puan toplayan Sina sonuncu oldu. 18 puan toplayan yeni yarışmacı Nergis, çeyrek altını kazandı.

GEÇEN HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

8 Şubat 2019 tarihli bölümde gelin adayları heyecanlı dakikalar yaşadı. Gülcan’ın zor durumda kaldığı bölümde kaynanalar yemekleri tadarak puanlamalarını yaptı.

Günün en düşük puanını alan gelini 8 puanla Kübra oldu.

Haftanın finalinde günün en düşük puanını alan ikinci gelin 12 puanla Ezgi oldu.

En yüksek puanın sahibi ve çeyrek altının sahibi 14 puanla Sina ve Gülcan oldu, kura sonucuyla birinci olan isim Gülcan oldu.

Programda haftalık bazda en çok puanı alan isim 73 puanla Sina oldu ve 5 altın bilezik kazandı.