Gelinim Mutfakta Nilgün Hanım'a ne oldu? Gelinim Mutfakta Nilgün Hanım neden bayıldı?

Gelinim Mutfakta'nın 7 Eylül Salı günü yayınlanan yeni bölümünde Yağnur'un kayınvalidesi Nilgün Hanım fenalaştı. Durumu kötü olan Nilgün Hanım apar topar hastaneye kaldırıldı. Konuya yönelik ise Gelinim Mutfakta Nilgün Hanım neden bayıldı? Gelinim Mutfakta Nilgün Hanım'a ne oldu? gibi sorulara yanıt aramaya başladı.

Gelinim Mutfakta Nilgün Hanım fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ekran başındaki izleyenler ise konuya dair bilgi almak için Gelinim Mutfakta Nilgün Hanım neden bayıldı? Gelinim Mutfakta Nilgün Hanım'a ne oldu? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte merak edilenler...

GELİNİM MUTFAKTA NİLGÜN HANIM'A NE OLDU?

Nilgün Hanım, kaynanalar odasında yavaş yavaş kendinden geçmeye başlıyor. Bunu fark edenler telaşla başına geliyor. Ciddi bir durum olduğu anlaşılınca da Nilgün Hanım apar topar hastaneye kaldırılıyor. Başta gelini Yağnur olmak üzere bu anları korku dolu gözlerle izliyorlar.

Yarışmacı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor. Bugün yayınlanacak olan yeni bölüm ile beraber konunun netlik kazanması bekleniyor.

GELİNİM MUTFAKTA YAĞNUR VE KAYINVALİDESİ NİLGÜN KİMDİR?

Gelinim Mutfakta Yağnur, Arnavut göçmenidir. 12 yıllık evlidir. 2 kızı ve 1 oğlu vardır. Geçen yıl yarışmada Arnavut yemeklerinde iddialı olduğunu dile getirmişti. Kayınvalide Nilgün hanım ise Manisa'lıdır. İlk gelini Yağnur'dur.