Gelinim Mutfakta final tarih açıklandı mı? Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak?

Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak, sorusu sık sık soruluyor. 4 gelin ve kayınvalidenin mücadelesinin gözler önüne çıktığı programda cuma büyük finalde yalnızca bir isim 5 altın bileziği kazanacak. Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak? Gelinim Mutfakta final tarih açıklandı mı?


Gelinim Mutfakta'nın sezon finali tarihi merak konusu oldu. Kanal D'nin uzun soluklu yarışmaları arasında yer alan dizi hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor. Peki, Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacak? Gelinim Mutfakta final tarih açıklandı mı?

GELİNİM MUTFAKTA NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPACAK?

Gelinim Mutfakta ne zaman sezon finali yapacağı henüz belli olmadı.

Konuya dair resmi bir açıklama gelince haberimizde yer alacaktır.

GELİNİM MUTFAKTA HAKKINDA

Gelinim Mutfakta, 12 Mart 2018 tarihinde yayınlanmaya başlayan, 4 gelinin 4 kayınvalidesiyle yarıştığı bir yemek yarışmasıdır. Yarışma Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanmaktadır.

5 gün boyunca her gün farklı yemekler yapılır ve süreler verilir kayınvalidelerde gelinlerin yaptığı yemeklere puan verir. Günün en yüksek puanını alan gelin 1 çeyrek altın alır. Yarışmada haftanın final gününde haftanın en yüksek puanını alan geline 5 altın bilezik verilir. Haftanın en düşük puanını alan gelin ise kayınvalidesi ile yarışmadan elenir.[1]