Gelinim Mutfakta 22 Ekim 2021 haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 22 Ekim haftanın birincisi merak edildi. Kanal D'de ekrana gelen yemek yarışmasında her gün bir isim çeyrek altını kazanıyor. Dün haftanın final heyecanı yaşanırken 5 altın bileziği koluna takacak olan isim yakından takip edildi. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 22 Ekim haftanın birincisi kim? İşte konuya dair merak edilenler...

Gelinim Mutfakta'da haftanın final heyecanı yaşanıyor. Severek takip edilen yemek yarışmasında bir gelin dün 5 altın bileziği koluna takacak. Kanal D'de yayınlanan yarışmada her hafta farklı isimler sunuculuk yapıyor. 4 gelin ve kayınvalide arasında mücadele hız kesmeden devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 22 Ekim haftanın birincisi kim?

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta'da puan durumu netleşti. Dün ekrana gelen yeni bölümde sunucu Songül Karlı, kimsenin elenmediğini duyurdu.

Bu hafta kayınvalidelerden en yüksek puanı alarak 5 altın bileziğin sahibi olan isim Yaren oldu.

Gün birincisi ise Yeşim seçildi.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Yaren ve Aslıhan, izledikleri gizli kamera görüntüleri sonrası deliriyorlar!

Filiz Hanım ve Nuray Hanım gizli gizli konuşmaktayken kameraya çekildiklerinin farkında değiller. Konuşmaları sırasında söyledikleri hem Yaren'i, hem de Aslıhan'ı çileden çıkartıyor. Gelinler, kaynanalarına büyük tepki gösteriyor.