Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir ve kaç yaşında? Kardelen ve kayınvalidesi Nuray Hanım nereli?

Gelinim Mutfakta'ya pazartesi günü bir yeni isim katıldı. Kardelen ve kayınvalidesi Nuray hanım yarışmaya iddialı giriş yaptı. Geçen hafta yarışmacısı Dudu elenmişti. Onun yerine gelen isim mutfağın kraliçesi olduğunu iddia etti. Peki, Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir, kaç yaşında? Kardelen ve kayınvalidesi Nuray nereli?

Gelinim Mutfakta Kardelen hakkında aramalar hız kazandı. Pazartesi günü yeni yarışmacı olarak programa dahil olan ismin Esra ile olan konuşması herkesi şaşırttı. Ekranların en çok izlenen ve sevilerek takip edilen yarışma programı Gelinim Mutfakta Kardelen kimdir, kaç yaşında? Kardelen ve kayınvalidesi Nuray nereli?

GELİNİM MUTFAKTA KARDELEN KİMDİR?

Kardelen eczacı teknikeri. Medipol Üniversitesi'nde eğitim gördü. İnternet üzerinden el işleri çalışmalarını da sattığı bir hesabı var. Yarışmaya katıldığı bölümün fragmanı çok konuşuldu Kendisi kayınvalidesinin bir üst katında oturuyor.

Eşini kayınvalidesine göndermediği iddiası yayına damga vurdu. Eşi ile vakit geçirememekten şikayet etti. Rakiplerin ağızlarını açık bıraktı. Bomba gibi bir giriş yaparak da kendisi ile yarışanlara gözdağı verdi. Kalben adında bir kız çocuğu annesi.