Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Hazal ve kayınvalidesi Bedriye Hanım kimdir?

Gelinim Mutfakta Hazal ve kayınvalidesi Bedriye Hanım bu haftanın yeni yarışmacıları oldu. Kanal D'de ekrana gelen yemek yarışmasında mücadele hız kesmeden devam ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta Hazal ve kayınvalidesi Bedriye Hanım kimdir? Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta Hazal ve kayınvalidesi Bedriye Hanım yeni günün yeni yarışmacısı olarak programa giriş yaptı. Ekranların en çok izlenen yemek programında bugün bir isim çeyrek altını kazanacak. Peki, Gelinim Mutfakta Hazal ve kayınvalidesi Bedriye Hanım kimdir? Gelinim Mutfakta Hazal Delibaş kaç yaşında, nereli? Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA HAZAL VE KAYINVALİDESİ BEDRİYE HANIM KİMDİR?

Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacısı Hazal Delibaş evli ve 2 çocuğu vardır. 1 kız ve 1 erkek çocuğu olan genç yarışmacı Kayınvalidesi Bedriye Hanım ile programa katıldı.

Bedriye Hanım programın ilk gününde ''Gelini aldım, altınları almaya geldim'' diyerek iddialı olduğunu söyleyerek gelinlere meydana okudu. Özellikle gelin yarışmacılardan güçlü bir rakip olarak görülen Yağnur'u eleyeceğini söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.