17 Eylül Salı Gelinim Mutfakta puan durumu ve birincisi belli oldu!

Gelinim Mutfakta Hatice niye ayrıldı? sorusu arama motorunda yoğun olarak aranıyor. Sevilen yemek yarışmaları arasında bulunan Gelinim Mutfakta her gün yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Geçen hafta yarışmaya fenomen gelin kayınvalide Ezgi ve Reyhan elendi.

Gelinim Mutfakta Hatice niye ayrıldı? sorusu yarışmanın sevenleri tarafından merak ediliyor. Kanal D'nin popüler yarışması Gelinim Mutfakta Fatih Ürek'in sunumu ile ekranlara geliyor. Yemek yapan gelinler kayınvalidelerden puanları topluyor. gçen hafta en az puanı alarak Ezgi veda etti. 

GELİNİM MUTFAKTA HATİCE NİYE AYRILDI?

Hatice, yarışmada neden olmadığını açıkladı. Açıklamasında, kızının diş çıkarma döneminde olması dolayısıyla yarışmaya bir süreliğine ara verdiğini duyurdu.

GELİNİM MUTFAKTA 17 EYLÜL PUAN DURUMU VE BİRİNCİSİ 

Gelinim Mutfakta 17 Eylül puan durumu ve birincisi belli oldu. Günün en düşük puanını alan gelini 10 puanla Dilek, günün en düşük puanını alan ikinci gelini 11 puanla Hilal oldu. Günün en yüksek puanını ve çeyrek altınını alan gelini 16 puanla Elif oldu. Kıymet 14 puanla ikinci sırayı aldı.