Gelinim Mutfakta 16 Nisan puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 16 Nisan puan durumuna göre bir isim yarışmaya veda etti. Gündüz kuşağı yemek yarışmasında bugün gelinler Fatih sarması yaparak puan toplamaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta 16 Nisan puan durumu Seda Sayan tarafından açıklanıyor. Hafta boyunca süren rekabet sonrası gelinlerde biri 5 altın bileziği kazanıyor. Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 16 Nisan puan durumu nasıl?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün verilen puan durumu ile beraber netleşti. Kanal D'nin hafta içi her gün yayınlanan yemek yarışmasından eğlenceli anlar yaşanırken büyük mücadelede sürüyor. Gelinim Mutfakta 16 Nisan puan durumunu kayınvalideler ve Seda Sayan belirliyor. Hafta boyunca puanları toplanan gelinlerden biri en düşük puanı aldığı için yarışmadan elenmek zorunda kalıyor. Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 16 Nisan puan durumu nasıl?

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM?

Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu. Haftanın en yüksek puanını alıp 10 bin TL değerindeki 5 altın bileziğin sahibi gelin Seda oldu.

Seda 88 puan aldı.

GELİNİM MUTFAKTA 16 NİSAN PUAN DURUMUNA GÖRE KİM ELENDİ?

Bu hafta yarışmadan elenen isim açıklandı. Bu hafta yarışma veda eden isim Ece oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Neriman Hanım ve Nagehan Hanım, Sevda Hanıma savaş açıyorlar!

Nagehan Hanım ve Neriman Hanım, kaynanalar odasını pankartlarla donatıyor. Pankartlarda da Sevda Hanıma iğneleyici cümleler yazıyor. Bu durum Sevda Hanımın gelini Ece'yi sinirlendiriyor. Diğer taraftan Neriman Hanımın, doğum anısı herkesi gülmekten kırıyor. Haftanın finalinde ise, bir gelin altın hayallerine veda ediyor.