9 Aralık Gelinim Mutfakta'da gün birincisi ve elenen isim kim seçildi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi (altın bileziğin sahibi) kim?

Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan yarışma programında heyecan dorukta. Gelin ve kayınvalidelerin mücadelesi ekranlara taşınıyor. Büyük mücadelenin yaşandığı programda haftalık puan durumu toplanıyor. Elenen ve kazanan isim belli oluyor. Peki, Gelinim Mutfakta haftanın birincisi (altın bileziğin sahibi) kim? 9 Aralık Gelinim Mutfakta'da gün birincisi ve elenen isim kim seçildi?


Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi bugün belli oluyor. Toplanan puan durumununa ardından gün birincisi ve elenne isim netleşecek. Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanan yarışma programı Kanal D'de ekrana gelmeye devam ediyor. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi (altın bileziğin sahibi) kim? 9 Aralık Gelinim Mutfakta'da gün birincisi ve elenen isim kim seçildi?

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ (ALTIN BİLEZİĞİN SAHİBİ) KİM?

Haftanın birincisi ise 79 puanla 7 bileziği alan isim Hatice oldu.

9 ARALIK GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜN BİRİNCİSİ VE ELENEN İSİM KİM SEÇİLDİ?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın en düşük puanını toplayan gelin Perihan olarak yarışmadan elendi.

Bugün en yüksek puanı alan Merve oldu ve yarışmacı çeyrek altını kazanan isim olarak seçildi.

BUGÜN NELER OLDU?

Beyhan Öksüz'ü ağlatan olay ne?

Yeşim, kadınların erkek çocuk yetiştirmedeki hatalarından bahsediyor. Bu bahsettiği şeyler yüzünden kaynanası Beyhan Hanım, bir olaya kafasını takarak ağlamaya başlıyor.