Gelinim Mutfakta Esra neden yok, ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Esra'nın hastalığı ne?

Gelinim Mutfakta Esra ve kayınvalidesi Fatma Hanım bugün programda yer almadı. Bu sebeple izleyenler, Gelinim Mutfakta Esra neden yok, ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Esra'nın hastalığı ne? sorularını yoğun olarak araştırılmaya başlandı. İşte yarışmacılar hakkında tüm merak edilenler...

Gelinim Mutfakta Esra ve kayınvalidesi Fatma, yarışmada yer almadı. Ekranların en çok izlenen yemek programında kıyasıya mücadele sürüyor. Programda fırtınalar estiren gelin Esra ve kayınvalidesi Fatma Hanım merak konusu oldu. Peki, Gelinim Mutfakta Esra neden yok, ayrıldı mı? Gelinim Mutfakta Esra'nın hastalığı ne?

GELİNİM MUTFAKTA ESRA NEDEN AYRILDI?

Esra, bu bölümde yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Dün hastaneye kaldırılan Esra, bu bölümde yarışmadan ayrılıyor. Ameliyat olması gerektiği bilgisini yayında gönderdiği sesli mesajla bildiren Esra, yerine yarışacak olan yarışmacıyı da belirledi.

Esra, safra kesesinde taş olduğunu ve karaciğer nakli gerektiğini söyledi.

GELİNİM MUTFAKTA FATMA HANIM VE GELİNİ ESRA KİMDİR?

Fatma Hanım 52 yaşında. 2 damadı var. Esra Hanım tek gelini. Maske imalatında çalışıyor. Yarışmada geliniyle birlikte tüm altınlara talip. Yayınlanan fragmanda da Karadeniz rüzgarı estireceğinin sinyalini verdi.

Esra'nın kaynanası, eğlenceli tavırlarıyla ilgi odağı olmayı başarıyor. Gelini ile bir örnek giyinmesi ise, diğer yarışmacı gelinlerin ve kaynanaların diline düşüyor. Gelinine olan sert yaklaşımı da gözlerden kaçmıyor.