Gelinim Mutfakta Dudu kimdir, kaç yaşında? Gelinim Mutfakta Dudu Akdemirbey nereli, eşi kim?

Gelinim Mutfakta Dudu ve kayınvalidesi Nuray Hanım programa yeni katılan isim oluyor. Kanal D'de yayınlanan yarışma programını Seda Sayan sunuyor. Yeni yarışmacı iddialı sözleri ve yemekleri ile puanları topluyor. Bugün Dudu'nun eşi programa damga vurdu. Yaşananlar herkesi çok şaşırttı.

Gelinim Mutfakta Dudu ve kayınvalidesi Nuray Hanım katılıyor. Yarışmaya ilginç bir giriş yapan gelin ve kayınvalide izleyenlerin de ilgisini çekiyor. Her hafta elenen bir kişinin yerine yeni isim programda diğer gelinler ile mücadele vermeye geliyor. Gelinim Mutfakta Dudu kimdir, kaç yaşında? Dudu ve kayınvalidesi Nuray Hanım aslen nereli?

GELİNİM MUTFAKTA DUDU KİMDİR?

Yörük kızı olduğunu dile getiren Dudu, genç yaşı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Evlilik öncesi yaşadıklarını anlattığında ise stüdyo buz kesiyor. Haftanın ilk gününde Dudu, "Sakız" ismindeki keçisini Seda Sayan'a bakması için hediye ediyor. Seda Sayan, gelen bu hediyeyi şaşkınlıkla karşılıyor.

Gelinim Mutfakta Dudu 18 yaşından olduğunu söyledi.

Dudu'nun şuan eşi olan beyefendi, başkasıyla sözlü iken konuştuğunu söylemesi ise bütün stüdyoyu şaşırttı. Bu açıklamasından sonra söylediği sözler ise en az bu açıklaması kadar dikkat çekti. Eşinin önceki sözlüsünü sevmediği için onunla konuştuğunu ve sonrasında ise bu durumun evliliğe gittiğini söyledi. Keçisi, Sakız ile programa katılan Dudu gelinin kaynanası Nuray hanım ise bir hayli iddialı olduklarının belirterek kazanmaya geldik dedi.