Gelinim Mutfakta bugün neden yok? 5 Temmuz 2021 Pazartesi Gelinim Mutfakta final mi yaptı?

Gelinim Mutfakta bugün Kanal D yayın akışında yer almadı. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında eğlenceli anlar yaşanırken büyük mücadele sürüyordu. 4 gelin ve kayınvalidelerin yarıştığı programda gelinler çeyrek altını toplamak içim mücadele veriyor. 5 Temmuz 2021 Pazartesi Gelinim Mutfakta final mi yaptı? Gelinim Mutfakta bugün neden yok?

Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekrana geliyor. Kanal D'de yayınlanan yarışma programı Seda Sayan sunuyor. Büyük mücadelenin yaşandığı yarışma gün birincisi olan çeyrek altını kazanıyor. Haftanın sonunda ise bilezikleri kazanarak haftanın birincisi oluyor. 5 Temmuz 2021 Pazartesi Gelinim Mutfakta final mi yaptı? Gelinim Mutfakta bugün neden yok?

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta bugün yayınlanmadı. Program cuma günü sezon finali yaparak sevenlerine kısa bir ara verdi.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU NEDİR?

Gelinim Mutfakta, 12 Mart 2018 tarihinde yayımlanmaya başlayan, 4 gelinin 4 kayınvalidesiyle yarıştığı bir yemek yarışmasıdır. Yarışma hafta içi her gün Kanal D'de yayımlanmaktadır.

5 gün boyunca her gün farklı yemekler yapılır ve süreler verilir kayınvalidelerde gelinlerin yaptığı yemeklere puan verir. Günün en yüksek puanını alan gelin 1 çeyrek altın alır. Yarışmada haftanın final gününde haftanın en yüksek puanını alan geline 5 altın bilezik verilir. Haftanın en düşük puanını alan gelin ise kayınvalidesi ile yarışmadan elenir.