Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Mart puan durumu!

Gelinim Mutfakta kim elendi, kim birinci olduğu sorusu bugün belli oldu. Haftanın final heyecanı yaşanırken gelinler bugün muzlu rulo pastası yaptı. Kayınvalideler tadımlarının yaptıktan sonra Seda Sayan toplam puanı açıkladı. Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, kim birinci olduğu sorusu bu şekilde yanıt buldu. Gelinim Mutfakta 5 Mart puan durumu açıklandı mı? Elenen ve birinci olan isim...

Gelinim Mutfakta 5 Mart puan durumuna gün birincisi açıklandı. Puan durumu sonrası Seda Sayan haftalık puan tablosunu duyurdu ve böylelikle Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, kim birinci oldu, sorusunun yanıtı netleşti. Hafta boyunca gelinlerine en yüksek puanı vermeye çalışan kayınvalideler, büyük mücadele yaşadı. Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta 5 Mart puan durumu açıklandı mı?

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM ELENDİ, KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, kim birinci oldu sorusunun yanıtı tatlı tadımlarının ardından yapıldı.

Gelinim Mutfakta'da 5 Mart günün en yüksek puanını 18 puanla Ayten aldı..

Hafta boyunca en düşük puanı alarak Gelinim Mutfakta'ya veda eden kişi Saniye oldu.

Hafta boyunca en yüksek puanı alarak Gelinim Mutfakta'nın kazanan ismi Aysun olarak seçildi. Gelinler puan durumunun ardından dans etti.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Saniye, hediye gelen büyük sürpriz kutunun içinden çıkanı görünce mutluluktan havalara uçuyor. Nurşen Hanımın anlattığı bir olay herkesin duygularını allak bullak ediyor. Hafta finalinde ise, gelinleri elenme korkusu sarıyor. Puanların birbirine yakın olması ve kaynanalarının verdikleri puanlarla bütün gelinleri eleme potasına sokuyor.