Gelinim Mutfakta Aysun ve kayınvalidesi Nurten elendi mi? Gelinim Mutfakta Aysun neden yok?

Gelinim Mutfakta Aysun ve kayınvalidesi Nurten Hanım bugün programda yer almadı. Aysun'un masasında başka yarışmacılar yer aldı. Bunun üzerine izleyenler, Gelinim Mutfakta Aysun neden yok? Gelinim Mutfakta Aysun ve kayınvalidesi Nurten elendi mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. Kanal D'de yayınlanan programda en lezzetli yemeği yapan haftanın sonunda beş altın bileziği kazanıyor.

Gelinim Mutfakta Aysun 5 aydır yarışmada kıyasıya mücadele veriyordu. Bugün programı açan izleyenler, Gelinim Mutfakta Aysun ve kayınvalidesi yerine başka yarışmacıları gördü. 3 sezondur süren yarışmada her hafta bir isim elenmek zorunda kalıyor. Hafta boyunca en fazla çeyrek altını toplayan gelin birinci seçiliyor. Gelinim Mutfakta Aysun neden yok? Gelinim Mutfakta Aysun ve kayınvalidesi Nurten elendi mi?

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN NEDEN YOK?

Gelinim Mutfakta Aysun ve kayınvalidesi Nurten Hanım yarışmadan elendi. Geçen hafta 4 gelin arasında en düşük puanı Aysun almıştı. Bu yüzden sonuncu olarak yarışmadan ayrıldı. Aysun'un 5 aylık macerası sona ermiş oldu.

GELİNİM MUTFAKTA AYSUN KİMDİR?

Mutfakta hünerlerini göstererek rakiplerini geçmeye çalışacak olan Aysun Kuşatan 24 yaşındadır. Genç yarışmacı aslen Sakaryalıdır. Üniversite öğrencisidir. 5 yıllık evlidir ve 4 yaşında bir erkek çocuğu sahibidir. İstanbul Pendik'ten yarışmaya katılıyor. Kendisini pratik, çözümcü ve hırslı olarak tanımlıyor. Daha önce Zuhal Topal'la Sofrada programına da katılarak kamera önü deneyimi yaşadı.