Gelinim Mutfakta dün gün birinci kim oldu? Gelinim Mutfakta 9 Şubat puan durumu netleşti!

Gelinim Mutfakta 9 Şubat puan durumu açıklandı. Kanal D'nin beğenilerek takip edilen yarışmasında kıyasıya mücadele devam ediyor. Dün gelinler Seda Sayan tarafından açıklanan ağzı açık yemeğini yaparak birincilik için yarışıyor. Gelinim Mutfakta gün birinci bugün kim oldu? İlgi ile takip edilen Gelinim Mutfakta 9 Şubat puan durumu...

Gelinim Mutfakta 9 Şubat puan durumu dün açıklandı. Ekran başındaki izleyenler yeni bölümde verilecek olan puan durumlarını öğrenmek istiyor. Kanal D'de yayınlanan yarışma programında bir isim günün sonundan çeyrek altının sahibi oluyor. Kayınvalideler tarafından verilen Gelinim Mutfakta 9 Şubat puan durumu günün sonunda belli oldu. Merak edilen Gelinim Mutfakta 9 Şubat puan durumu haberimizde.

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİ BUGÜN KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta gün birinci bugün Zeynep oldu. Zeynep çeyrek altını kazandı.

Seda Sayan, Neriman Hanımın ölçülerini almak için onu stüdyonun ortasına getirdi. Eline aldığı inşaat metresiyle ölçümlere başlayan Seda Sayan'a, Neriman Hanım eğlenceli bir şekilde takıldı. Onları izleyenler ise, keyifli anlar yaşadılar. Yarışma anına ise, her zamanki gibi gergin bir hava hakimdi. Aysun ve Nurten Hanım, kendileri hakkında söylenenlere sert tepkiler verirken, Ayten ile yeni yarışmacı Damla arasında gergin durumlar yaşanıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 9 ŞUBAT PUAN DURUMU

Gelinim Mutfakta 9 Şubat puan durumu Seda Sayan tarafından günün değerlendirmesinin ardından açıklandı. Dün kayınvalidelerden en yüksek puanı 20 tam puanla Aysun almıştı.