Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta 7 Mayıs puan durumu açıklandı!

Gelinim Mutfakta 7 Mayıs puan durumu bugün açıklandı. Bugün bir kişi elenirken diğeri 5 altın bileziğin sahibi olacak. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada kritik mücadele sürüyor. 4 gelin adayı ve kayınvalide en yüksek puanları almaya çalışıyor. Kanal D'de yayınlanan yemek yarışması Gelinim Mutfakta 7 Mayıs puan durumu açıklandı! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 7 Mayıs puan durumu belli oldu. Yarışmada bir isim haftanın birincisi olurken diğer isim veda ediyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programında gün içinde bir kişi çeyrek altını kazanıyor. Cuma günü finalde ise 5 altın bilezik için mücadele kaldığı yerden devam ediyor. Seda Sayan'ın sunduğu program Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta 7 Mayıs puan durumu açıklandı! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?

GELİNİM MUTFAKTA KİM KAZANDI, KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta elenen ve kazanan isim belli oldu. Gönül haftanın birincisi oldu ve 5 altın bileziğin sahibi olarak yarışmaya devam edecek.

Bu hafta Gelinim Mutfakta'da Kardelen Şen ile Seda Yılmaz haftanın en düşük puanlarının aldılar. Yarışmaya veda eden isim Kardelen Şen oldu.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Final günü gelinleri elenme korkusu kaplıyor!

Seda ve kaynanası arasında sular durulmuyor. Seda, eşi ile ilgili söyledikleri ile kaynanasını kızdırıyor. Mutfakta ise, elenme gerginliği yemeklere yansıyor. Puanları etkileyen bu gerginlik bir kişinin altınlara veda etmesiyle son buluyor.