Gelinim Mutfakta 4 Mayıs gün birincisi kim seçildi? Gelinim Mutfakta 4 Mayıs puan durumu!

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs puan durumunu kayınvalideler belirliyor. Gündüz kuşağı yarışma programında her gün bir isim çeyrek altın kazanıyor. Dün gelinler Osmanlı usulü zeytinyağlı kereviz yapıyor. Gelinim Mutfakta 4 Mayıs gün birincisi kim seçildi? Gelinim Mutfakta 4 Mayıs puan durumu!

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs puan durumu aranan konular arasında yer aldı. Kanal D'de yayınlanan yemek yarışmasında mücadele sürüyor. 4 gelin dün Osmanlı usulü zeytinyağlı kereviz yemeğini yapıyor. En yüksek puanı toplayan çeyrek altının kazanıyor. Gelinim Mutfakta 4 Mayıs puan durumunu kayınvalideler veriyor. Peki, Gelinim Mutfakta 4 Mayıs gün birincisi kim seçildi? Gelinim Mutfakta 4 Mayıs puan durumu!

GELİNİM MUTFAKTA 4 MAYIS PUAN DURUMU NASIL?

Gelinim Mutfakta 4 Mayıs puan durumu ve gün birincisi açıklandı. Dün kayınvalidelerden en yüksek puanı alan isim Esra oldu.

Esra: 19

Gönül: 17

Seda: 11

Kardelen: 9

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Kardelen, şok üstüne şok yaşıyor!

Kardelen, yemeğini yaptığı sırada Fatma Hanımın dolduruşuna gelen Nuray Hanımla ufak bir sürtüşme yaşıyor. Nuray Hanım, kendi resminin olduğu fotoğraf çerçevesini gelini Kardelen'in masasına koymak istiyor. Kardelen bu isteği sert bir şekilde reddediyor. Gün sonu değerlendirmesinde ise, yayına bağlanan eltisi ile tartışan Kardelen stüdyoyu terk ediyor.