İşte Gelinim Mutfakta 4 Haziran puan durumu ve haftanın birincisi! Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı?

Gelinim Mutfakta 4 Haziran puan durumu ile haftanın birincisi ve elenen isim açıklandı. Bugün limon ve biberiyeli kek topları yaptı. Hafta boyunca yarışan gelinlere puanlamayı kayınvalideler ve Seda Sayan yaptı. Gelinim Mutfakta elenen ve kazanan isim, ekran başındaki izleyenlerin yoğun ilgi gösterdiği konulardan olmayı başarıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Haberimizin içerisinden Gelinim Mutfakta 4 Haziran puan durumu ve haftanın birincisine ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta 4 Haziran puan durumu ve haftanın birincisi belli oldu. Bu haftada büyük final için kıyasıya mücadele yaşandı. En yüksek puanı toplayarak 5 altın bileziği almak isteyen gelinler lezzetli tarifleri kayınvalidelerin beğenisine sundu. Gelinim Mutfakta elenen ve kazanan isim Seda Sayan tarafından açıklanıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? İşte Gelinim Mutfakta 4 Haziran puan durumu ve haftanın birincisi...

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, KİM KAZANDI?

Gelinim Mutfakta 4 Haziran puan durumu gün birincisi Deniz oldu.

Bu hafta Gelinim Mutfakta'ya veda eden isim Deniz oldu.

Hafta boyunca en yüksek puanı toplayan isim Seda oldu. Seda, 85 puanla birinci olarak 5 altın bileziği kazandı.

Yağnur 77 puanla 2. seçildi.

Daha sonra haftanın final puanları açıklandı. En düşük puan alan isim elendi ve yüksek puan toplayan 10 bin TL değerindeki 5 altın bileziği aldı.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Hafta finali acı bir hikayeyle buruk geçiyor!

Deniz'in, annesinin ölümü ile ilgili anlattıkları başta kendisi olmak üzere herkesi ağlatmaya yetiyor. Onun bu halini gören Seda Sayan, dayanamıyor ve stüdyoya girerek ona büyük destek veriyor.

Hafta finalinde ise, puanların birbirine yakın olması gelinleri büyük bir cenderenin içine sokuyor. Yemek tadımı ve puanlama sırasında büyük gergin olaylar yaşanıyor.