Gelinim Mutfakta 30 Temmuz puan durumu burada! Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 30 Temmuz puan durumu yoğun bir şekilde araştırılan konu başlıklarından oluyor. Kanal D'nin hafta içi her gün ekrana gelen programı Gelinim Mutfakta 30 Temmuz puan durumunu kayınvalideler belirliyor. Hafta içi her gün yayınlanan programı Demet Akalın sunuyor. Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? İşte Gelinim Mutfakta 30 Temmuz puan durumu...

Gelinim Mutfakta 30 Temmuz puan durumu yoğun bir şekilde araştırılan konu başlıklarından oluyor. Demet Akalın'ın sunduğu programda her gün farklı tarifler ekrana geliyor. Gelinim Mutfakta 30 Temmuz puan durumunu ise kayınvalideler belirliyor. Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Haberimizin içerisinden Gelinim Mutfakta 30 Temmuz puan durumuna ulaşabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu. Bugün en yüksek puanı alan isim Yaren oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN NELER OLDU?

Yeni hafta Zeynep Sağol ve kaynanası Emine Sağol yarışmaya katılıyorlar. Emine Hanımın cimriliği üzerinden yaşananlar başta Demet Akalın olmak üzere herkesi çok şaşırtıyor ve çok eğlendiriyor. Emine Hanımın, gelini Zeynep ile olan zıtlaşmaları izleyenleri şaşkın bırakıyor.