Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu açıklandı!

Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu günün sonunda açıklandı. Kanal D'de ekrana gelen yapımda bir kişi gün birincisi olacak. Hafta içi her gün ekrana gelen yapım bu hafta sezon finaline adım adım yaklaşıyor. Yarışmacılar bugün püre yatağında saray yahni yaptılar. Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu açıklandı! 30 Haziran Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu Seda Sayan tarafından yemek tadımlarının ardından açıklandı. Büyük mücadelenin yaşandığı programda bir isim 40 bin TL değerindeki 20 altın bileziği kazanacak. Dün püre yatağında saray yahni yapan gelinlere Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu kayınvalideler tarafından verildi. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu açıklandı! 30 Haziran Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu?

GELİNİM MUTFAKTA 30 HAZİRAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 30 Haziran puan durumu bugün Seda Sayan tarafından açıklandı. Kayınvalidelerden ve Seda Sayan'dan en yüksek puanı Aysun aldı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER YAŞANDI?

Gönül'ün kaynanası Yüksel Hanım, Yağnur'un kaynanası Nilgün Hanımı arayarak ittifak yapmaları gerektiğini söylüyor. Bu telefon detayını öğrenen Gönül, kaynanası Yüksel Hanıma çok sert bir tepki veriyor. Bu telefon olayı diğer gelin ve kaynanalar tarafından da ağır eleştiriler alıyor. Yüksel Hanım ise, ittifak konusu ile ilgili açıklamasını yapıyor.