Gelinim Mutfakta'da birinci olan isim! Gelinim Mutfakta 30 Eylül puan durumu belli oldu!

Gelinim Mutfakta 30 Eylül puan durumu merak ediliyor. Kanal D'nin hafta içi her gün ekrana gelen programda her gün bir çeyrek altın dağıtılıyor. Gelinim Mutfakta 30 Eylül puan durumu için ekran başındaki izleyenler araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Eylül puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim seçildi?

Gelinim Mutfakta 30 Eylül puan durumu yoğun ilgi görüyor. Hafta boyunca büyük mücadele veren gelinlerin kaderi kayınvalidelerin elinde. En yüksek puanı almak isteyen yarışmacılar bu sebeple rakiplerinin önüne geçmek için yemeklerine özen gösteriyor. Peki, Gelinim Mutfakta 30 Eylül puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim seçildi?

GELİNİM MUTFAKTA 30 EYLÜL PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 30 Eylül puan durumu açıklandı. Dün en lezzetli yemeği yaparak kayınvalidelerden en yüksek puanı Yaren aldı.

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Beyhan Hanım, kaynanalar odasında Şirin'e yorgan yapması eleştirilere neden oldu!

Beyhan Hanım, kaynanalar odasına getirdiği yorganlık yünlerle olay oluyor. Aslıhan, kaynanası Nuray Hanımın düğünde taktığı bileziği annesine hediye ediyor. Bunu gören Nuray Hanım, yarışmaya Aslıhan ile gelmekten dolayı pişmanlık duyduğunu söylüyor.

Gelinim Mutfakta rosto köfte tarifi! Rosto köfte nasıl yapılır?