Dün Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumu...

Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumu sonrası bir isim birinci oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen yapımda bir kişi günün sonunda çeyrek altını kazanıyor. Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumunu kayınvalideler belirliyor. Bu hafta yarışmaya bir isim daha katıldı. Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumuna ilişkin açıklama yapılıyor. Dün yarışmaya yeni bir isim katıldı. Gelinler daha sonra günün menüsünü öğrenip yemeği yapmaya başladı. Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumu Seda Sayan ve kayınvalidelerin tadımları sonrası açıklanıyor. Ekran başındaki izleyenler ise Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı.

GELİNİM MUTFAKTA 3 MAYIS PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 3 Mayıs puan durumu günün sonunda belli oldu.

Esra: 18

Gönül: 16

Seda:11

Kardelen: 4

GELİNİM MUTFAKTA GÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta gün birincisi açıklandı. Günün en yüksek puanını gelin Esra aldı.

Esra, yarışmaya yeni katılan gelin hakkında öyle bir ayrıntı veriyor ki, herkes büyük şaşkınlık yaşıyor!

Yeni haftanın, yeni yarışmacısı belli oluyor. Gelin Kardelen ve kaynanası Nuray Hanım. Neşeli bir şekilde mutfağa giren Kardelen, Esra'nın büyük şaşkınlığı ile karşılaşıyor. Esra şaşkınlığının nedenini söyleyince de, diğer yarışmacılar şaşkınlık yaşıyor.