Gelinim Mutfakta gün birincisi: Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu açıklandı!

Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu açıklandı. Gelinler dün kabak sarma tarifini yaptı. Kayınvalidelerin beğenisine sunulan yemek için en yüksek puan 5 olarak belirlendi. Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu günün sonunda açıklanıyor. Eğlenceli anların yaşandığı yarışmada bir isim çeyrek altının kazanıyor. Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu mu?

Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu merak edilen konular arasında yer aldı. Seda Sayan'ın sunduğu yarışma Kanal D'de yayınlanıyor. Dün yine bir gelin en yüksek puanı alarak çeyrek altını kazandı. Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumunu kayınvalideler ve Seda Sayan belirliyor. Peki, Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu açıklandı mı? Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu mu?

GELİNİM MUTFAKTA 27 NİSAN PUAN DURUMU AÇIKLANDI MI?

Gelinim Mutfakta 27 Nisan puan durumu belli oldu. Dün en yüksek puanı Esra aldı.

Esra:21

Seda: 17

Gönül: 16

Dudu:9

GELİNİM MUTFAKTA'DA BUGÜN NELER OLDU?

Dudu, Seda ile yaş kavgasına giriyor!

Seda, Dudu'ya "Çocuk" diye hitap edince ortalık karışıyor. Dudu, yaşından dolayı kendisine sataşan Seda'nın mutfağına giderek sert tepki gösteriyor. Esra ve kaynanası Fatma Hanım, tartışma geleneklerini bozmayarak bu bölümde de birbirlerine nispet yaparak tartışıyorlar.